Работят по последните участъци от водния цикъл на Сливен

07:56, 30 юли 15 25 488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дейностите по водния цикъл тази седмица са по завършването на настилки от първостепенната улична мрежа, включвания към основни профили и завършването на дейности по Главен клон 1, захранващ водопровод на „висока зона”, съобщи заместник-кметът инж. Иван Манчев. В кв. „Комлука” се работи по последния участък, намиращ се на ул. „Борис Търновски”. В „Комлука” се работи още и по ул. „Оборище”. Асфалт предстои да бъде положен на участъци от ул. „Преслав”,  ул. „Шипка”, ул. „Чудомир Кантарджиев” и ул. „Стефан Пейчев”.

В кв. „Клуцохор” ще бъде завършена реконструкцията на Гл. клон 1 на ул. „Харкан”, където ще се изпълни връзката между съществуващия тръбопровод с новия. В квартала ще се работи и по канализационния профил на ул. „Трапезица”. През седмицата ще се работи по бул. „6-ти септември”, където до кръстовището с ул. „Георги Икономов” и „ул. „Стефан Караджа” вече са положени основните пластове асфалтобетонова настилка. Асфалт ще бъде положен на ул. „Хилендар”, ул. „Шаркьой”,  ул. „17-ти януари” и бул. „Тракия”. 

В централна градска част тече възстановяване на настилките в северната част на ул. „Кутелка” и по участък на ул. „Великокняжевска”. Строително-монтажни работи се изпълняват още на кръстовището на ул. „Великокняжевска” и ул.”Стефан Егаров”. Веднага след завършването на кръстовището, асфалт ще бъде положен на ул. „Великокняжевска” и ул. „Кутелка”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама