Отпускат над 2,3 милиона лева за ремонт на жп гара Сливен

11:41, 21 авг 15 / Политика 25 438 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 2,3 милиона лева отпуска Министерството на транспорта и информационните технологии за ремонта на жп гара Сливен. Това стана ясно по време на среща между министъра на транспорта Ивайло Московски, народния представител Мария Белова и Стефан Радев, кандидат на ГЕРБ за кмет на Сливен. Отпуснатите средства са в следствие на комуникация между министър Московски и Мария Белова започнала в края миналата година. По настояване на народния представител от Сливен е предвидено през тази година да бъдат извършени належащите ремонтни дейности.

„Повече от 20 години не са извършвани основни ремонтни дейности и гарата е в много лошо състояние. Някои от пероните са с нарушена настилка има бордюри, които представляват опасност за пътниците“, сподели Белова. Министърът заяви, че ремонтът ще започне в най-скоро време, след като бъде подписан договор с избрания изпълнител.  

Мария Белова и Стефан Радев изказаха благодарност към министър Московски от името на всички граждани на Сливен. „Ремонтът на гарата е изключително важен, защото той ще допринесе за европейския облик на града и ще гарантира сигурност на гражданите“, коментира кандидатът за кмет на Сливен.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама