И земеделците подкрепиха кандидатурата на Лечков за кмет на Сливен

19:19, 01 сеп 15 / Политика 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Земеделски народен съюз /ЗНС/ подкрепи Йордан Лечков за кандидат-кмет на Сливен. Позицията на ЗНС  изрази заместник-председателят на партията Явор Хайтов. Под Сините камъни днес той заяви в качеството си на народен представител, че  ако Лечков спечели местните избори, ще бъде и негов депутат.

„Той е добрият, известният, популярният и реалният кандидат. Партията ни го подкрепя, защото има качества. Допада ни  наименованието на предизборната коалиция „Обединени региони”, а и ние сме в подкрепа на идеята за децентрализация на местната власт и това тя да бъде по-силна”, каза още Хайтов.

Георги Кирилов от ЗНС - Сливен допълни, че подкрепата за Лечков е решение и на местните структури на партията.

В новата коалиция "Обединени региони" влизат още ПП "България без цензура" на Николай Бареков, ПП "Обединена България" на Илиана Раева и РЗС на Яне Янев.

Регионалният координатор на РЗС Живко Темелков поясни, че Яне Янев се дистанцирал наскоро от кандидатурата на Лечков, като позицията му била в негово лично качество, но като председател на партията приемал решението на местните структури да участват в коалицията. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама