Kалоян Ганев е носител на наградата за стопанска инициатива „Добри Желязков"

11:33, 12 сеп 15 25 563 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Управителят на „Карио" ООД Калоян Ганев е носителят на общинската награда за стопанска инициатива „Добри Желязков" за 2015 година. Всяка година на празника на Сливен на Димитровден общината връчва отличието след анализ на  показатели като социална стабилност, липса на задължения към общината, държавата и социалното осигуряване, направени инвестиции и печалба. В тазгодишния подбор са участвали 6 дружества, които развиват дейността си на територията на общината. Критериите са залегнали в Наредбата за символиката на град Сливен.

Управителят на фирма „Карио" ООД Калоян Ганев е 43-годишен, роден в Сливен. „Карио" OOД e една от най-бързо развиващите се български компании за автоуслуги и автоконсумативи в страната. Централният склад на „Карио" се намира в град Сливен. Той е разположен на 24 000 кв. м, с покрита площ от 6 000 кв. м склад. Останалите 9 склада се намират в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Хасково, Кърджали и Смолян.

Над 300 висококвалифицирани служители работят в „Карио" ООД.

Калоян Ганев започва бизнеса си през 1994 г. в Сливен, когато създава фирма „Кале". Той е член на Управителния съвет на „Асоциацията на вносителите на автомобилни гуми" и заместник-председател на Управителния съвет на фондация „Пазители на българщината". Семеен, баща на три деца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама