Сливналийка снима за Евровизия в Стокхолм

11:24, 05 май 16 25 502 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Младата фотографка Анна Великова е една от тримата избраници да снимат за Евровизия 2016. Освен това тя е и единствената българка получила покана да се включи в екипа на Евровизия, научи Topnovini.bg от свой източник.

За сливналийката днес предстои поредното изпитание в шведската столица. Тя ще снима репетицията на Поли Генова - българският участник, който ще представи страната ни на "Евровизия 2016" в Стокхолм.

Фотографката Анна Великова е била и в екипа на БНТ, отразяващ Детската Евровизия. Нейните фотоси са впечатлили, откъдето идва и поканата от тазгодишното издание на песенния конкурс.

Сливналийката се занимава с фотография още от детството си. Тя е дъщеря на семейството фотографи – Неделчо и Иванка Великови. Професионално снима вече 10 години, а преди година завършва фотографско изкуство в Единбург. Сега работи като фотограф в Лондон.

Анна ще бъде част от 61-вото издание на международния форум, който ще се проведе между 9 и 14 май 2016 г. в Стокхолм. Тогава изпълнители от 43 страни ще се качат на сцената в "Глобен Арена", за да представят песните си пред над 200-милионна телевизионна аудитория.

В светлините на прожекторите ще бъдат и двете българки - Поли Генова – участникът ни в конкурса и Анна Великова - момичето, което ще улови незабравими моменти на сцената и зад кулисите от и за Евровизия 2016. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама