16 социалисти от Сливенска област на конгреса на БСП

08:21, 07 май 16 / Политика 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
10 делегати изпрати Община Сливен на конгреса на БСП. Сред тях са както опитни, така и нови в политиката личности като Атанас Делибалтов, Асен Гагаузов, Деян Дечев, Кольо Милев, Мариета Петкова, Минчо Афузов, Радослав Кутийски, Соня Келеведжиева, Стефан Щилиянов, Явор Гечев, съобщиха от централата на пратията в града. Днес и утре се провежда 49-ят Конгрес на БСП, на който ще бъде избран лидер на партията между  32-ма номинирани от структурите претенденти. От Сливен за председател на НС на БСП са номинирани Атанас Мерджанов, Валери Жаблянов, Георги Пирински, Драгомир Стойнев, Корнелия Нинова, Красимир Янков, Михаил Миков, Таско Ерменков и Янаки Стоилов.

Делегат на конгреса от Котел ще е Мария Радославова, избрана отново за общински лидер на социалистите в града. В Котел номинираха за председател на НС на БСП  Корнелия Нинова.

На провела се  отчетно - изборна конференция на БСП в Твърдица за делегат за 49-я Конгрес бе избрана Ваня Дечкова,  преизбрана и за  председател на Общинския съвет на БСП - Твърдица. За председател на НС на БСП оттам са  номинирани Михаил Миков, Корнелия Нинова, Таско Ерменков, Валери Жаблянов.

Социалистите в Нова Загора  нзпращат на конгреса Ирина Аврамова - преизбрана за председател на общинската партийна организация, както и Евгени Кирилов, Весела Георгиева, Пепа Беева. От Нова Загора  номинират за лидер на партията Валери Жаблянов, Корнелия Нинова, .Михаил Миков, Таско Ерменков и Янаки Стоилов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама