Представиха в Сливен „Как да правим бизнес”

15:00, 17 май 16 25 262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изпълнителната агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) заедно Областен информационен център - Сливен организираха конференции на тема: „Как да правим бизнес - предприемачество и Start up?“

Лектори бяха млади членове на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). Особен акцент в презентациите бе проследяването на етапите на успешния бизнес модел – от неговия старт до удовлетворяващия резултат.Заместник областният управител Веска Вълчева участва във форума и отправи послания към представителите на реалния бизнес в областта. 

„Приоритетите на институциите, които представляваме – държавна и местна власт, съвпадат като визия и усилия по отношение развитието на предприемаческия дух на младите българи и подобряването на условията за малкия и среден бизнес. Предприемачите правят не само своя живот по-добър, но и този на хората, които тръгват с тях. Затова трябва високо да ги ценим. Пътят за създаване на едно предприятие е труден и ние правим всичко възможно, за да улесним този процес“, каза при откриването Веска Вълчева.

Темите, които представиха са -  Що е то предприемачество, От бизнес идея до успешен бизнес модел, Успешни примери за стартиращи предприятия и Начини за финансиране на стартиращи компании.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама