Отличиха талантливите ученици на Сливен на среща с кмета (снимки)

16:06, 24 май 16 25 503 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
38 ученици, носители на награди от национални и международни състезания и конкурси, гостуваха на кмета на Община Сливен Стефан Радев и неговия управленски екип за 24 май. В залата на администрацията Радев им връчи грамоти за високи постижения през годината и книги на български автори.

Това стана в присъствието на министъра на земеделието и храните Десислава Танева, народния представител Мария Белова, председателя на Общински съвет Димитър Митев и общински съветници, заместник - областния управител Камен Костов, директори на училища, родители и приятели на отличниците.

Кметът Радев поздрави децата за празника 24 май, както и техните учители и родители за подкрепата, която им оказват, за да имат своите високи постижения.  „Всички ние трябва да се гордеем с това, което сме дали на Европа и на света, да се гордеем с нашата писменост, нашата култура, която ни е съхранила и извисила нашата държава през вековете. Днес ще наградим нашите най-малки съграждани, които достойно представят семейството си и града ни. Трябва да се гордеете с вашите успехи, да знаете че с учение и труд може да се постигне всичко. Тези ваши успехи са само една малка крачка към големите постижения, които ви очакват”, каза Радев.

В прикачения файл, вляво от заглавието, ще видите имената и постиженията на наградените ученици.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама