Елитни футболни отбори са на безплатен лагер в Сливен

18:15, 26 юли 16 / Спорт 25 709 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири отбора от Елитната юношеска група до 19 години са на летен лагер в Сливен. Подготовката им е на базата в спортен комплекс „Хаджи Димитър”, а почивката в комплекс „Спорт Палас”, над спортните съоръжения.

Под Сините камъни са тимовете на „Лудогорец”, бургаският „Черноморец”, „Поморие” и „Берое”. Лагерът е до 5 август, като в програмата са включени физически тестове от национални селекционери, лекции от Съдийска комисия, както и по три контролни срещи за всеки един от отборите.

График за подготовката на U19 в Сливен:

Днес, 26 юли, се провежда семинар с инструктори от Съдийската комисия към БФС в двубоите „Лудогорец“ и ОФК „Поморие“; „Берое“ и „Черно море“

29.07.2016 г.

17.30 ч. – „Лудогорец“ Разград и „Берое“ Стара Загора

17.30  ч. –  ОФК „Поморие“ – „Черно море“ Варна

 

01.08.2016 г.

17.30 ч. – ОФК „Поморие“ – „Лудогорец“ Разград

17.30 ч.-„Черно море“ Варна – „Берое“ Стара Загора

 

04.08.2016 г.

17.30 ч. – ОФК „Поморие“ – „Берое“ Стара Загора

17.30 ч. – „Лудогорец“ Разград – „Черно море“ Варна

Летният лагер е организиран от Българския футболен съюз и Министерството на младежта и спорта по Програма за развитие на Детско – юношеския футбол. Финансирането се осигурява от държавата и БФС, а целта е развитието на детско-юношеския футбол.

След 19-годишните футболисти, на лагер в Сливен от същите клубове ще дойдат и футболисти до 17 и до 15 години, като кампа е от 10 дни.

Освен в Сливен подготовка се провежда и в още два центъра - Банско и Трявна. Останалите клубове, които  се готвят безплатно благодарение на програмата, са „Литекс”, „Септември” /Сф/, „Пирин” /Благоевград/, „Славия”, „Левски”, ЦСКА, „Ботев” /Пд/, „Локомотив” /Пд/.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама