Отложиха делото за убийството на Симона, съдят убиеца й за един ден

08:33, 27 юли 16 25 732 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Убиецът на 15-годишната Симона Великова от Сливен Димитър Иванов е признал вината си и ще бъде съден по съкратената процедура, съобщава "24 часа". Това означава, че присъдата ще бъде постановена в рамките на един ден.

Делото срещу 28-годишния Иванов бе насрочено за 26 юли в Окръжния съд в Сливен, но бе отложено заради неявяване на адвоката на родителите на жертвата.

Процесът е отложен за 15 септември. По решение на съда той ще протече при закрити врата, тъй като в обвинителния акт се съдържали интимни подробности от живота на 15-годишната Симона Великова.

Инцидентът се случи на 6 ноември миналата година в двора на гимназията по икономика в Сливен. Тогава 28-годишният Димитър Иванов умъртви момичето след като я наръга около 20 пъти с нож.

На Иванов са повдигнати две обвинения - за предумишлено убийство, извършено по начин или със средства, опасни за живота на мнозина, по особено мъчителен начин за убития или с особена жестокост и за опит за убийство на повече от едно лице. По време на кървавата драма Димитър намушка още двама - училищната психоложка Стефка Султанова и Красимир Митков - познат на Симона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама