Младежи от Сливен, Котел и Нова Загора участваха в Деветия летен университет

09:57, 09 сеп 16 / Политика 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Младежи от структурите на ГЕРБ в Сливен, Котел и Нова Загора взеха участие в Деветия редовен летен университет под надслов „АзсъмТукБГ“, който се проведе в курорта “Свети Константин и Елена“. В обучението участваха 280 младежи от ГЕРБ от цялата страна. По време на форума младежи от цяла България се включиха в инициативата "АзсъмТукБГ. 

Младежите образуваха картата на България и показаха своите родни градове. "По този начин изразяваме категоричността си да останем и да се развиваме в България", заявиха младежите от МГЕРБ. "Няма друга такава младежка политическа организация, която толкова много да милее за България. Ние младежите от ГЕРБ за пореден път доказваме, че нашата мисия е да работим за реализацията на младите хора", заяви председателят на МГЕРБ Георг Георгиев.

Деветия редовен летен университет бе официално открит от министър-председателят Бойко Борисов, председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, кмета на Варна и областен координатор на ГЕРБ-Варна Иван Портних, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и представителя на фондация „Ханс Зайдел“ за България Богдан Мирчев. Лектори на форума бяха председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева, министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова, министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и министърът на външните работи Даниел Митов. Участие в младежката академия взеха зам.-председателят на Комисия по отбрана в 43-то НС Валентин Радев, зам.-председателят на Комисия по външна политика вицеадмирал Пламен Манушев, зам.-председателят на Комисията по бюджет и финанси в парламента Диана Йорданова и народният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова. Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Владимир Уручев, Андрей Ковачев, Емил Радев, Ева Паунова и Андрей Новаков ще представиха панела „Европейските предизвикателства пред България. Председателство на Съвета на ЕС 2018“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама