Шофьор на Мерцедес едва не погуби невинни на кръстовище в Сливен

13:54, 01 окт 16 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три автомобила бяха потрошени при катастрофа на бул. „Георги Данчев”, на кръстовището до четвърти пощенски клон днес.

При тройно изпреварване по булеварда, от стадиона към Четвърто училище, шофьор на Мерцедес, с висока скорост удря завиващ на ляво „Сеат”, при което се блъска във "Фиат Пунто", изчкващ на кръстовището и се спира в насрещния стълб.

При удара са пострадали младеж и девойка, които са транспортирани до МБАЛ „Д-р Иван Селимински”,  съобщиха очевидци за Topnovini.bg.

Впечатление им е направило, че водачът на мощното возило и негова близка със същата марка автомобил, коментирайки и оправдавайки се за причинената катастрофа и създадената ситуация, изобщо не познават Закона за движение по пътищата. Те са убедени, че в натоварения съботен ден, са с предимство при изпреварване по въпросната част от булевард „Георги Данчев”, включително и на кръстовището към него. Това е предизвикало недоумение в голяма част от хората, събрали се при  инцидента, които се питат, с какви шофьори се сблъскват ежедневно и колко са компетентни, сядяйки зад волана.

И на тримата водачи, участвали в  ПТП-то, е направена проба за алкохол, която е отрицателна. Младата двойка от „Фиата”, след направени медицински прегледи, е освободена от здравното заведение.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама