Мария Белова: Цецка Цачева е безспорен професионалист

15:50, 04 окт 16 / Политика 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ е най-добрата и ще работи за единството на страната. Това е екипът, който е най-подготвен за работа в президентската институция и е доказал нееднократно своите качества”, коментира народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Мария Белова.

„Този екип ще изгради достойна президентска администрация. И двете фигури години наред работят в интерес на българските граждани и могат да носят отговорност. Те  са били част от реалната политика, която прави ПП ГЕРБ. Госпожа Цачева е безспорен професионалист и конституционалист, който намира баланс и е добре приета от целия политически спектър. Тя олицетворява най-добре понятието „граждански президент“. Тоест говорим за държавен глава, който не е на задкулисието, не е на олигарсите, не е на едрия бизнес, не е на фалшивия граждански сектор. Говорим за президент, който е надпартиен, който  е на гражданите на България. Гражданският президент е държавен глава, който се асоциира с активните хора-тези, които работят за бъдещето на България, следят и се интересуват от процесите в страната. Това е президентът, който по философия  изповядва демократичните принципи. Няма друг човек, който да се вписва толкова добре в определението, колкото Цецка Цачева. Вицеадмирал Пламен Манушев притежава необходимият опит и потенциал да подпомага дейността на президента. Доказан специалист в сферата на отбраната. Човек, който достойно ще защитава националните интереси“, добави Белова.

Според нея кандидатите са доказани специалисти в своите области, подготвени са много добре и олицетворяват, президентската институция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама