Цецка Цачева в Сливен: Ще работя за модерна, образована и просперираща България

21:19, 24 окт 16 / Политика 25 518 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ние не сключваме задкулисни сделки за подкрепа на изборите. Ние заставаме с лицата си пред българските граждани в цялата страна. Аз се изправям пред вас очи в очи и моля за вашето доверие. Ако ни подкрепите на 6-ти ноември, ще знаете, че сте избрали президент и вицепрезидент, които носят страната ни в сърцето си и които ще работят за всички вас – гражданите на България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Сливен.

Цачева обясни, че президентската институция по Конституция олицетворява единството на нацията.

„Ще работя за модерна, образована и просперираща България“, посочи Цецка Цачева. Според кандидатът на ГЕРБ за президент държавните институции трябва да бъдат открити и достъпни за хората.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни, че както всяка кампания на ГЕРБ и тази е открита, провежда се на открито и протича в срещи с хората.

Вицеадмирал Пламен Манушев призова присъстващите да пазят паметта на загиналите герои на Сливен. Той изрази своята признателност спрямо подвизите на титаните на родолюбието и патриотизма, загинали за България.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел обясни, че като президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират обединението, отговорността и перспективата в България. „Да направим още една крачка напред на 6-ти ноември като гласуваме с номер 17 за Цецка Цачева и Пламен Манушев“, призова хората Мария Габриел.

Областният координатор на ГЕРБ Десислава Танева благодари на всички жители на Сливен. „Благодарение на вас станах народен представител, благодарение на вас имам възможност да прилагам земеделските политики. Винаги съм получавала вашата подкрепа, моля ви да гласувате доверие на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, която без съмнение е най-добрата като експертен потенциал“, заяви Десислава Танева.

Кметът на Сливен Стефан Радев бе категоричен, че България трябва да остане спокойна и стабилна страна. „Най-голямата заслуга за просперитета на общините в България имат ГЕРБ и Бойко Борисов. Днес ние сме равноправни членове на Европейския съюз. Подкрепете Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на България, за продължава да се развива страната ни, за да стане животът на хората по-добър. Изборът на 6-ти ноември е важен за България, за Сливен, за всеки от нас“, посочи още Радев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама