Безплатна кастрация на котки и кучета се извършва в Сливен

07:49, 28 окт 16 25 887 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес до 30 октомври международен екип от пътуващи ветеринарни лекари от Анимъл Спей Нютър Интернешънъл /ASNI/ e в Сливен, за да извърши безплатна кастрация на домашни и бездомни кучета и котки.

Мястото на манипулацията е в кв. „Клуцохор", ул. Текстилец" № 7. Предвижда се да бъдат извършени приблизително 200 хирургически интервенции. Процедурите ще бъдат извършени в съответствие с всички ветеринарни и хигиенни стандарти.

Община Сливен има програма за овладяване популацията на бездомните кучета. Кметът Стефан Радев е уведомил кметовете на селата за безплатната кастрация, за да може повече хора да се запознаят с предстоящото мероприятие.

Гражданите могат да подават информация за бездомни кучета на д-р Мирослав Кожлиев от клиника "Привет", тел: 044 684586, който е изпълнител по тази програма  по договор с Община Сливен , за да уреди събирането и кастрирането на бездомни кучета.

За да научите повече за ASNI може да посетете сайта www.animalsni.org.

За всички подробности относно кампанията в Сливен, както и за да уговорите час за вашия домашен любимец, може да позвънете на тел. 088 7757071 или да пишете на електронната поща: [email protected].

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама