Министър Танева: Необходими са предсрочни избори, за да стабилизираме трайно страната

21:07, 14 ное 16 / Политика 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„ПП ГЕРБ ще остане първа политическа сила и след предсрочните избори. Към настоящия момент пред всички политически сили стои въпросът държавата да се върне към нормалността”, това каза тази вечер в Сливен министърът на земеделието и храните и областен координатор на ГЕРБ Десислава Танева.

Тя поздрави избирателите в града под Сините камъни и отчете, че в Сливен вота за ГЕРБ е пети по резултат в страната след области като Варна, Бургас, Благоевград и Варна.

„Ние сме получили повече гласове от вота на местните избори и това ни задължава към хората, които са ни подкрепили. Пожелавам в краткосрочен план стабилизиране на политическата обстановка ”, добави още Танева.

По думите й отговорното поведение при този вот на хората е да има предсрочни избори, за да стабилизират трайно страната.

Министър Танева категорично отрече, че срещата й с кметовете от ГЕРБ на малките населени места в областта е заради искани оставки.

"ГЕРБ направи много грешки за кратко време.  В медиите срещнах, какво ли не. Днес срещата ни бе, за да им благодаря за общата кампания и да им обясня защо най-доброто решение в дългосрочен план за страната е да отидем на предсрочни избори.

„За мен е удовлетворяващо, че в Сливенска област имаме едни от най-добрите резултати. Трябва политическата власт да приема с разбиране волята на народа. Не е драма, че не си министър. Като първа политическа сила ние трябва да върнем държавата към нормалността”, каза още Танева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама