Предлагат работа в Португалия за малиноберачи

08:35, 03 дек 16 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Работа в селското стопанство в Португалия за малиноберачи обяви Бюро по труда – Сливен. Кандидатите трябва да имат основно образование, като с предимство са тези с опит в бране на меки плодове /малини, ягоди, къпини, боровинки/ и чисто свидетелство за съдимост.

Заетостта е сезонна, около 2-3 месеца /март-май/, в зависимост от климатичните условия. Пътуването до Португалия е организирано и предплатено от работодателя, като средствата за билет се удържат от първо заплащане. При заминаването си всеки кандидат трябва да разполага със средства за храна до първо заплащане. Одобрените лица ще бъдат разпределени в пет ферми.

Желаещите да се явят на интервю трябва да се запишат в Дирекция "Бюро по труда" и да попълнят апликационна форма по образец, която ще им бъде предоставена при записването. Заплатата е мин. 618 евро, максимум 1068 евро бруто, като от него се удържат данъци и социални осигуровки. Работодателят осигурява настаняване, за което се удържа по 1 евро на ден за консумативи. В някои ферми се предлага приготвена храна за обяд и вечеря, в други към месечната заплата се начисляват средства за храна за всеки отработен ден. Крайна дата за кандидатстване – 6 януари 2017 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама