Стартира благотворителната кампания за продажба на елхи (снимки)

14:47, 05 дек 16 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Деца от Сливен дадоха старт на благотворителна кампания за продажба на живи елхички. Кампанията на Министерство на земеделието и храните под надслов „Купи жива елхичка, помогни на дете“ се организира за втора поредна година. Пет лева от продажбата на всяко живо дърво ще отиде за подпомагане на лечението на дете с тежко онкологично заболяване. В  сградата на ПП „Сините камъни“-Сливен деца от две сливенски училища украсиха предварително осигурени живи коледни дръвчета. Украсените дръвчета ще бъдат подарени на социални  заведения в област Сливен.

Благотворителната продажба на елхички започва от 8 декември /четвъртък/. За Сливен тя ще се извърши  пред сградата на ДГС Сливен, ул. „Орешак” № 15 А. За Бургас - пред сградата на ДГС Бургас, на ул.”Иван Шишман” №8. За Стара Загора-пред сградата на ДГС Стара Загора, ул.”12-ти пехотен полк” 22. За Ямбол-пред сградата на ДГС Тунджа, “ В. Караьозов “11. За Несебър-пред сградата на ДЛС Несебър, ул. „Дюни” 21.

Цената на дръвчетата, които ще се продават в рамките на кампанията, ще е между 25 и 30 лева, в зависимост от характеристиките и вида на дръвчетата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама