И Твърдица грейна Коледно

09:42, 06 дек 16 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Светлините на коледната елха грейнаха пред сградата на Общината Твърдица. Тържеството се организира от Община Твърдица и НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1914”. В него участваха вокални групи от СУ ”Неофит Рилски” с ръководители Мариела Станева, Росица Иванова, Лариса Манчева; група за модерни танци с р-л Тонка Георгиева, първокласници от класа на Красимира Славова, деца от ДГ „Щастливо детство” и самодейци от НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1914”.

На тържеството присъстваха: кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов, зам.- кметовете Петко Борисов и Калоян Кременски, секретарят - Пламен Курумилев, служители на Община Твърдица, много родители, деца, граждани и гости на града. Кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов отправи пожелание към всички присъстващи за здрава и успешна 2017 година.

Най-вълнуващият момент за всички деца беше пристигането на Дядо Коледа и отброяването секундите до запалването на светлините на коледната елха. След това небето над Твърдица се освети с чудна цветна заря, а тържеството завърши с българско хоро. Децата имаха възможност да си направят снимки пред красивата грейнала елхата с Дядо Коледа и неговите джуджета.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама