Крепост Туида с номинация за Годишните награди в туризма

08:42, 10 дек 16 25 686 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Крепостта Туида край Сливен е номинирана за участие в конкурса на Министерството на туризма, който ще определи носителите на Годишните награди в туризма за 2016 година. Туида ще се състезава в категория „Туристическа атракция/обект“.

 „Всеки, който е бил наш гост и се е докоснал до магията на Туида, нека ни  подкрепи на http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/ , призова Мая Иванова, ръководител на крепостта. Тя коментира, че обектът заслужава да спечели наградата, защото за кратко време се е превърнал в желана туристическа дестинация. „Туида стана неразделна част от културния живот на града“, каза още Мая Иванова.

Гласуването ще продължи до 18 декември 2016 г. Спечелилите участници ще бъдат обявени на специална церемония на 19 декември 2016 г. (понеделник).

Конкурсът се организира от Министерството на туризма за първа година. Целта му е да насърчи развитието на българския туризъм, чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации и повишаване на конкурентоспособността, и качеството на туристическата услуга. Идеята е всяка година надпреварата да даде възможност на участниците в индустрията да участват активно и така да получават заслужена оценка за своите усилия в представянето и подобряването на българския туристически продукт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама