Крепост Туида води в класацията за туристически обект, гласувайте и станете приятел на Сливен

08:44, 11 дек 16 25 348 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Екипът на крепост Туида започна информационна кампания за популяризиране номинацията на обекта в конкурса на Министерството на туризма, който ще определи носителите на Годишните награди в туризма за 2016 година.

Пред Стария бряст бяха раздавани листовки с информация как може да се гласува. В тях се посочва, че крепост Туида е с номинация на първите Годишни награди на Министерството на туризма за 2016 година в категория "Туристическа атракция/обект". Гласуването е до 18 декември и вотът се дава само онлайн. "Стани приятел на Сливен като гласувате за Късноантична и средновековна крепост Туида", се посочва в призива на екипа на туристическия обект. В листовката е упоменат сайтът, чрез който може да се гласува - http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/ . Във формата на гласуване, крепост Туида е на седма позиция. Маркира се номинацията, а след това се натиска бутон "Гласувай".

Информационната кампания ще се провежда всеки ден.

"За нас няма важен и по-малко важен обект що се касае за културно-историческо наследство, туристическа дестинация и богатството на България. Всички обекти са важни и ценни. За нас номинацията в категорията "Туристическа атракция/обект" е много важна оценка за нашата работа. Трудихме се много, за да направим Туида разпознаваема и търсена. Днес бяхме сред гражданите на Сливен и всички ни подкрепят, не защото сме на територията на общината, а защото се превърнахме в сърцето на Сливен!", коментира ръководителят на крепост Туида Мая Иванова.

Засега крепост Туида е на първо място в гласуването. "Гласувайте и подкрепете туристическия обект! Станете приятел на Сливен", призовават от общинската администрация..

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама