Крепост Туида спечели престижна награда, ръководителят на обекта благодари за подкрепата

15:48, 19 дек 16 25 833 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководителят на крепост Туида Мая Иванова благодари на всички, които подкрепиха крепост Туида в надпреварата за Годишните награди в туризма за  2016 година. След оспорвано онлайн гласуване, туристическият обект завоюва първото място в категория „Туристическа атракция/обект“ в конкурса на  Министерството на туризма.

„До последно целият град беше с нас и всички от  екипа на крепост Туида благодарим за подкрепата. Градът под синята планина показа, че може“, коментира Иванова. Тя отбеляза, че голяма част от културния живот в Сливен преминава през Туида и обектът се е превърнал в сърцето на града.

„Отличието е много висока оценка за работата ни през годината. Номинацията беше реклама не само за нас, но и за всички, които бяха включени в класацията“, коментира Иванова. Тя съобщи, че  през изминалия уикенд в крепост Туида е имало много посещения на туристи от големи градове като София, Варна и Пловдив и интересът им е бил предизвикан от номинацията на обекта в конкурса.

Ръководителят на крепост Туида каза, че подкрепата на сливналии е мотивирала екипа да работи още по-усърдно с още по-голяма отговорност. „С награда или без, летвата, която поставихме, беше доста висока още със стартирането на първите ни проекти и мисля, че за две години не сме я сваляли“, завърши тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама