Четири въпроса в анкетата на ГЕРБ Сливен в помощ на местното ръководство

17:18, 17 яну 17 / Политика 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Анонимна анкета предлагат на гражданите от ГЕРБ – Сливен. Целта е жителите на града, без да са партийни членове да изкажат свободно своето становище, с което ще подпомогнат  местното ръководство в реденето на депутатската листа. Това обяви Здравко Костадинов, общински председател на ГЕРБ Сливен.

Четири са въпросите, намерили място в анкетата. Пита се,  кои граждани са подходящи кандидати за народни представители /посочват се конкретни имена без ограничения в броя; за какви регионални политики следва да се борят кандидатите за народни представители от ГЕРБ;  какви национални политики и послания трябва да излъчи партията;  какви събития в предизборната кампания са подходящи за представяне на  политиките на ГЕРБ. Листите от анкетата се събират до края на януари в кутия в офиса на партията.

Общинска конференция на ГЕРБ Сливен се очаква да се проведе на 3 февруари, а до два дни след тази дата да приключат  конференциите в четирите общини на областта. Здравко Костадинов посочи, че проектолистата на Сливен  ще бъде готова, в зависимост от изборите, до средата или до края на февруари, а решението се пада на изпълнителната  комисия на ГЕРБ.

Членовете на ГЕРБ в Сливенска област са 1622, като в Сливен са 872, в Нова Загора – 196, в Котел – 390 и в Твърдица 163-ма.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама