Джудисти от СК "Хаджи Димитър”Сливен са с медали от държавни и международни прояви

10:00, 28 фев 17 / Спорт 25 2123 Шрифт:
Автор:

Два златни, един сребърен и два бронзови медала е активът на СК по джудо „Хаджи Димитър” Сливен от Държавните първенства за групите мъже и жени до 23 години и за момичета и момчета.

При по-големите Илияна Димитрова се класира трета в кат. до 57 кг. 
В групата на най-малките златни медалисти са Никола Стефанов в кат. 30 кг и Лъчезар Тодоров в кат. 27 кг. Виктория Стоянова се класита втора при 36 – килограмовите, Пеяа Петкова е трета в кат. 48 кг.

Снимка: Topnovini.bg

Успоредно с това състезание, джудистът на СК „Хаджи Димитър” Здравко Иванов участва в заключителния кръг за Купата на Испания в Барселона, където се класира на първо място в кат. 73 кг при младежите до 20 години. С това си класиране той получи право да се включи във финалите за Купата на Испания на 11 март.

„Доволни сме от класирането на всички наши състезатели. Да са здрави, да нямат контузии, да продължават усърдната работа в залата и се надяваме на още по - големи бъдещи успехи”, казаха за Topnovini.bg треньорите Георги Велев и Живко Мъндев и добавиха, че на лагер с националния отбор в София са заминали четирима състезатели на клуба. Това са Валентин Бонев, М. Влаховски, Христо Грунов и Мирослав Иванов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама