Задържаха криминално проявени от Сливен в момент на производство на дрога

10:28, 06 мар 17 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама са задържани в момент на производство на синтетични наркотични вещества във вила в Сливен, съобщиха от полицията.
 На 2 март в Сливен, по време на провеждана специализирана полицейска операция от криминалисти при ОД на МВР-Сливен  във вила, намираща се в местност в града саустановени и задържани криминално проявените  41 годишния И.Й. и 36 годишния Н.С. от.Сливен в момент на производство на метамфетамин. 

След проведени процесуално-следствени действия  са открити и иззети колби, тави за изпарение, фунии, съдове, приспособени за отцеждане на наркотичното вещество, гумени ръкавици и др. Открити са и  прекурсори и материали -  50 гр. бледо жълтеникава течност, която при направения полеви тест реагира на метамфетамин и др.химични разтвори, както и 1 бр. електронна везна. 

В последващо претърсване в апартамента на 41- годишния мъж, намиращ се в Сливен, кв.”Българка” са открити и иззети около 2 гр. бяло, кристалообразно вещество, което при направения полеви тест реагирало на амфетамин, около 2 гр. жълтeникаво, кристалообразно вещество, при направения полеви тест реагирало на метамфетамин, около 5 гр. зелена листна маса, при направения полеви тест реагирало на марихуана, 2 бр. ел.везни и др.вещи.

Образувано е досъдебно производство. Работата по доказване на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на ОД на МВР-Сливен.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама