В Сливен забраниха продажбата и употребата на алкохол в изборните помещения

18:00, 25 мар 17 25 494 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметът на Община Сливен Стефан Радев издаде заповед  за забрана на продажбата, сервирането и употребата на алкохолни напитки в изборните помещения и непосредствено прилежащите им територии в административно - териториалните граници на община Сливен в изборния ден, на 26 март,  от 07.00 ч. до 21.00 часа.

Целта е осигуряване на условия за нормално и спокойно протичане на изборния ден в населените места при произвеждане на изборите за народни представители. 

Забраната не се прилага в останалите места, както и при провеждането на семейни тържества и ритуали /сватби, кръщенета и тъжни обреди/.

В заповедта е посочено, че се забраняват масови прояви на открито на територията на общината, създаващи предпоставки за нарушаване на обществения ред в предизборния ден на 25 март и в изборния ден. 

Изпълнението на заповедта е възложено на началника на РУП към ОД на МВР и отдел “Общинска икономика и защита на потребителите” на Община Сливен. Контролът е възложен на секретаря на общината и началника на РУП-Сливен. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама