Десислава Танева: Гласувах страната да продължи по път на развитие, който гарантира демокрацията, свободата, икономическото развитие

11:06, 26 мар 17 / Политика 25 460 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Гласувах нашата страна да продължи по път на развитие, който гарантира демокрацията, свободата, икономическото развитие и в крайна сметка доходите и благосъстоянието на хората”, заяви Десислава Танева, след като упражни правото си на глас.

„Гласувах за нормалността и гласувах така, че от утре да имаме перспективата за един спокоен живот в държавата, в която ще е гарантирана сигурността и в която ще има растеж на доходите всяка година“, каза Танева.

Тя призова да се гласува, защото всички имаме претенции, изисквания и очаквания към управляващите – държавна и местна власт, но за да имаме тези претенции, трябва да участваме в определянето им. Десислава Танева добави, че засега изборната активност е по-ниска от тази на предишни избори.

„Много ми се иска да има висока избирателна активност днес. Надявам се, че смяната на часовото време също е една от причините да се движим малко по-назад, отколкото в други избори. Важно е да гласуваме, никой не иска повече избори в държавата. Така че, пожелавам на всички да помислят върху това, да излязат и да гласуват“ – посочи Десислава Танева.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама