Мюзикълът “Soy Luna” тръгва на турне

15:20, 29 мар 17 / Любопитно 25 4546 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хасковската арт-формация усилено продължава да радва малките си фенове с нови проекти. След успешната серия от концерти по сериала - предшественик на “Soy Luna” - “Виолета”, групата отново е решила да изненада с мюзикъл всички фенове на новия хитов аржентински сериал - “Аз съм Луна”.

Концертното турне на “Art Crew” ще премине през три града в България, като на 5 април ще гостуват в град Кърджали, в Театрално - музикален център “Димитър Димов”, на 6 април – град Хаково, зала “Недялка Симеонова” в “Бизнес-център”, а  финалния концерт ще бъде на 10 април в град Пловдив, в залата на “Военен клуб”.

Луна е безгрижно и красиво 16-годишно момиче, което живее в Канкун, Мексико, заедно с приемните си родители. Тя работи като разносвач на бърза храна на ролкови кънки и повярвай, тя е доста добра на тях, като дори и тя самата не подозира за това. Един ден животът ѝ се преобръща тотално, когато новата собственичка на имението, в което Луна живее с родителите си, го купува. Впечатлена от готварските умения на Моника, майката на Луна, тя им предлага работа в Буенос Айрес, а Луна да бъде ученичка в най-доброто училище в Аржентина, като тя ще плаща таксата ѝ. И така, Луна и семейството й се пренасят в Аржентина. Луна се сблъсква с много нови предизвикателства, отрива нови приятели, а също и врагове. Какво се случва по-нататък? Ела и се потопи в магията и нека Луна сама да ти разкаже своята история!

Цените на билетите за спектаклите са от 10, 8 и 5 лв. Екипът на групата издава, че билетите са почти на привършване. Концертите са с начален час 19:30 часа, а всички желаещи, които искат да присъстват, могат да си набавят билети онлайн - в сайта ticketpro.bg, както и на място, в деня на концерта. С приходите от концертите, групата възнамерява да разплати разноските по турнето, както и да финансират следващият си проект.

Новите талантливи попълнения в групата са изцяло от град Пловдив, като всеки от тях е пряко свързан с музиката. Идеята се заражда у режисьора на спектакъла –Богомил Райков, още след последния концерт от серията “Виолета”, през лятото на 2016 година. От тогава той, заедно с екипа си, започват да подготвят мюзикъла. Както и при предните проекти, екипа който стои плътно зад Богомил, е Венета Иванова – помощник режисьор, Ивета Василева – мениджър проект, както и Мартин Дизов –ръководител проект.

Младите актьори са решили да пренесат всички фенове на сериала директно в Буенос Айрес и по-конкретно, в пързалката “Jam & Roller”. Луна ще ги очаква там, за да им разкаже своята история и да ги направи част от “Open Music”. Освен Луна, на сцената ще бъдат също и Симон, Амбър, Матео, Нина, Гастон, Делфи, Ясмин и Педро. А в ролите ще се превъплатят Любомира Джорова, Богомил Райков, Ваня Генчева, Франческо Ночев, Кристина Ангелова, Мартин Дизов, Цветелина Славова, Венета Цонева и Илиян Тиганев.

Телефон за контакти: 0888 93 82 51 - Ивета Василева

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама