Управителният съвет на СИДП поздравява всички служители в системата на горските и ловни спопанства със "Седмица на гората"

09:13, 03 апр 17 25 1116 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Уважаеми колеги,

Приемете сърдечните ни поздравления по повод най-голямото събитие в горския сектор – Седмицата на гората. Първият празник на залесяването в България се провежда през далечната 1925 г.

Девет години по-късно стажант-лесовъдът Георги Минков предлага честването да продължи цяла седмица.

Наш дълг и отговорност е да съхраним добрите традиции в грижата и опазването на природата, но и да развием натрупаните знания и опит в управлението на горите в съответствие със съвременните международно признати критерии.

Изказваме искрена благодарност за всеотдайния труд на професионалистите в горските и ловни стопанства, в институциите и организациите, съпричастни към дейността ни.

Убедени сме, че Седмицата на гората не е просто празник на работещите в сектора - тя е кауза с безспорна обществена значимост и затова полагаме усилия да приобщим към нея всички граждани и особено децата, на които ще завещаем грижата за зеленото богатство на България.

Бъдете здрави и успешни, посрещайте професионалните предизвикателства, удовлетворени от постигнатите резултати! И нека усилията, които всекидневно полагаме за опазването на горите, бъдат повод за гордост на бъдещите поколения!

С уважение: Управителният съвет на Североизточно държавно предприятие

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама