Закупиха високопроходими автомобили за ВиК – Сливен

07:10, 04 апр 17 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Автомобилният парк на ВиК – Сливен е напълно обновен, обявиха от дружеството. Към него са зачислени последните от закупените 7 нови високопроходими автомобила, на обща стойност 250 000 лева, които ще обслужват експлоатационните райони в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица. 

Автомобилите, произведени с необходимия товарен отсек, са от първостепенно значение за дейността на ремонтните екипи на „В и К“-дружеството, чийто стремеж е  по-добро и експресно обслужване на ежедневните аварии по водопреносната мрежа.Колкото по-бърза е реакцията на В и К-специалистите, толкова по-добро ще е качеството на водата след извършените ремонти, заяви управителят на „В и К“ – Сливен Севдалин Рашев.

Дружеството е успяло да закупи автомобилите със собствени средства. Новите автомобили елиминират огромните текущи разходи за постоянни ремонти на старите пикапи,които са на възраст над 30 години.Автомобилният парк на водното дружество в момента наброява около 50 машини.

Закупените в последните няколко години 9 нови багера са последна дума на строителната техника. Подновена е и т.нар. малка механизация – от агрегатните помпи за отпадъчни води до електрическите уреди и  инструменти за извършване на аварийни ремонти, поддръжка и строителни дейности по водопроводната и канализационна система на територията на Сливенска област.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама