Спипаха петима с наркотици при спецакция в Сливен

10:47, 06 апр 17 25 804 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Петима са задържани в Сливен  за употреба и разпространение на наркотични вещества, съобщиха от полицията. Иззети са метамфетамин, марихуана и наркотични вещества от типа на дизайнерски чай. Спецакцията е проведена под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен.

На 4-ти април в Сливен служители на сектор "Криминална полиция" и група "Охрана на обществения ред" при РУ- Сливен спират за проверка лек автомобил “Фиат Пунто”. В него са установени трима криминално проявени мъже от град Сливен- Д.Ж. на 32г., Т.Т. на 36г. и С.Ш. на 31г., и 17-годишно момиче от Ямбол. При извършените процесуално-следствени действия в лицата са намерени и иззети марихуана и метамфетамин. При последвалото  претърсване и изземване от дома на Т.Т. са намерени  четири броя самозалепващи се полиетиленови пликчета, съдържащи кристалообразно вещество, около три грама, което при направения полеви тест е реагирало  на метамфетамин, три броя електронни везни и четири броя боеприпаси за огнестрелно оръжие. 

Четиримата са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В хода на специализираната операция на 5-ти април служители на участък “Надежда” извършват проверка на лек автомобил “Фолксваген Голф” за установяване на лица, притежаващи наркотични вещества от типа на дизайнерски чай. В автомобила са установени  трима мъже - Я.М.(24г.) и С.Г.(23г.) от град Сливен и С.С.(34г.) от село Мокрен. При последвалите  процесуално-следствени действия в С.Г. са намерени и иззети две пликчета зелена листна маса, около 10 грама, която при направения полевия тест е реагирала на метамфетамин. С.Г. е задържана за 24 часа. Работата по случая продължава. 

Образувано е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама