Продължава процедурата по газифициране на спортна зала „Васил Левски" в Сливен

07:30, 14 апр 17 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изграждането на централно топлозахранване на многофункционалната спортна зала „Васил Левски" е в ход. Строителството трябва да завърши до края на месец април.

Извършва се демонтаж на съществуващата инсталация и подготовка за строителство на  новото топлозахранване. Дейностите по обекта „Централно топлозахранване на спортна зала „Васил Левски", гр. Сливен" се изпълняват по програма BG04 „Енергийната ефективност и възобновяема енергия", финансирана от Министерство на енергетиката чрез Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 – 2014. 

Предвижда се преустройство на съществуващото котелно, като се изграждат допълнителни зидове от газобетонни блокчета. Ще се направи доставка и монтаж на нов котел на газообразно гориво с мощност 195 кW, комплект с двустепенна газова горелка и необходимата спирателна, регулираща и предпазна арматура. До края на месеца ще бъдат доставени и монтирани вентилаторни конвектори, високостенен монтаж с топлоносител гореща вода от котелното, както и панелни радиатори и лири за обслужване на съблекалните и другите помещения в залата.

Ще бъде изградена нова вентилация на игрището за баскетбол, ще се достави и монтира вентилационна камера, в която пресният въздух се филтрира и затопля. Отработеният въздух ще се изсмуква чрез вентилационни решетки. 

Ще бъде направено и ново газопроводно отклонение към самата зала.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама