Представят учителка от Сливен в предаването „Денят започва с култура“ по БНТ1

07:30, 17 апр 17 25 481 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Портрет на преподавателката по български език и литература и главен учител в сливенската ППМГ „Добри Чинтулов”  Веселина Симеонова ще излъчи днес БНТ1. Филмовият разказ е част от кампанията на предаването „Денят започва с култура“ и Министерството на образованието и науката – „Най-добрият учител, когото познавам“.

Веселина Симеонова е носител на наградата на Община Сливен  за 2016г на името на Аргира Жечкова.

И тази година Община Сливен  разкри процедура за номинации за наградата "Аргира Жечкова". С нея се удостоява жена-учител и общественик с принос за издигане престижа на учителската професия и доказани високи професионални умения като преподавател и възпитател на младото поколение.

Обществената комисия определя носителя на наградата „Аргира Жечкова" от постъпилите предложения на педагогически колективи, неправителствени организации и/или инициативни комитети. Предложенията, съпроводени с творческата биография на кандидата, се правят до 30 април в деловодството на Община Сливен на хартиен носител, както и в електронен вариант на е – mail: [email protected].

Наградата се връчва ежегодно в навечерието на 24 май – Ден на славянската писменост и култура, и се обявява на тържествена церемония за Празника на Сливен –Димитровден.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама