Над 100 нарушения установиха при проверка по празниците в Сливен

10:43, 18 апр 17 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служители на “Пътна полиция” Сливен  са проверили 397 автомобила и 447 лица при широкообхватен контрол на 14-ти и 17-ти април, съобщиха от полицията.  Констатирани са общо 114 нарушения, за които са съставени актове и фишове. Установен е водач, употребил наркотични вещества, 6 неправоспособни, като са свалени 3 регистрационни табели. Съставени са актове и фишове за превишаване на скоростта, застраховка Гражданска отговорност, неизползване на обезопасителни колани и други.

Не са констатирани нарушения на обществения ред и не са допуснати инциденти на територията на ОД на МВР-Сливен по време на празничните и почивни дни.  От 13-ти до 17-ти април са проведени специализирани полицейски операции и засилено присъствие в районите на храмове, места за тържества, пътища и районите около заведения. Извършени са проверки, свързани с разпространението на акцизни стоки без бандерол и по отношение качеството и произхода на храните от животински произход. 

Служители на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” при проверки на търговски обекти и физически лица са установили случаи на незаконна търговия с тютюневи изделия, по които са образувани предварителни проверки. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама