Представят добри практики на училища от Сливенска област

09:11, 25 апр 17 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Регионална кръгла маса по проект "Твоят час" на Министерството на образованието и науката се провежда днес в Сливен, съобщиха от РУО.Началото е от 10 часа в зала „Май”.

На съвместната инициатива, организирана от Регионално управление на образованието - Сливен и Община Сливен, ще бъдат представени обхватът, специфичните цели и дейности по проекта. Ще бъдат презентирани добри практики на училища от област Сливен са работа с деца с обучителни затруднения и дейности по интереси, както и произведения от творчеството на учениците.

Проектът е насочен към всички ученици от I до XII клас, като целта е развитие на уменията им за учене, творческите и спортните им способности в различни тематични области, преодоляване на образователни дефицити и повишаване на мотивацията им за учене.

Дейностите се осъществяват по проект "BG05M2OP001-2.004 "Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)", по Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" 2014-2020, като бенефициент е Министерството на образованието и науката.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама