Съставиха 102 акта при специализирана полицейска операция в Сливен

15:57, 25 апр 17 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

165 лица, 160 автомобила и 59 обекта са проверени по време на специализирана полицейска операция на територията на РУ-Сливен. Акцията е проведена в периода 18-24 април, съобщиха от полицията.  Целта на акцията е  противодействие на престъпленията по линия на "домови кражби", "джебчийски кражби" и "кражби на части и вещи от МПС”. 

В хода на операцията са извършени проверки на лица, пътни превозни средства, питейни заведения, игрални зали, заложни къщи и други обекти. Образувани са 5 досъдебни производства, разкрито е едно престъпление с един задържан за кражба от автосервиз в Сливен, съставени са 102 акта и 8 протокола за предупреждение по ЗМВР. Акцията е осъществена от служители на сектор "Криминална полиция", участъци "Надежда", "Запад", "Петолъчка" и служители от група “Охрана на обществения ред”  при РУ - Сливен.

Полицейските операции по линия на битовата престъпност, разпространението на наркотични вещества и незаконната търговия с тютюневи изделия на територията на ОД на МВР-Сливен продължават. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама