Представят на парада в Сливен уникален ретро автомобил

08:27, 29 апр 17 25 643 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За пета поредна година Сливен e домакин на ретро парад. Проявата e днес, 29 април. Автомобили и мотоциклети от клубове от цялата страна се включват в парада, съобщи за Topnovini.bg Валентин Дойчинов, председател на ретро автомобилен клуб „Туида класик” - Сливен.

„Целта ни е всяка година да представяме по нещо различно и любопитно на посетителите си. Новото тази година е, че ще бъде представен уникален автомобил, който за първи път бе показан миналата година в Стара Загора. Той е много красив, уникален и е ръчна изработка. Надяваме се, че ще бъде гвоздея на нашия парад. Ще има и други интересни автомобили, както от класиката, така и от репликите”, обяви още Дойчинов.

Машината, която се очаква в Сливен  е Студебейкър", произведен в Съединените щати, през 1938 година. Впечатляващото возило е възстановявано в продължение на няколко години от група ентусиасти.

Организаторите ще посрещнат участниците в парада в 10.00 часа на паркинга на Автоцентър „Пежо” в Сливен. От там в 11.00 часа колоната от ретро автомобили ще потегли за почетна обиколка на града. 
Около 12.00 часа колите ще се подредят на централния площад „Хаджи Димитър”.

Сливенският автомобилен ретро клуб „Туида класик” ще бъде представен от всичко най-интересно като автомобили.

В 15.00 часа, на площадката на Битака,  ще се проведе традиционното състезание по майсторско управление на автомобили и мотоциклети.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама