Наградиха победителите от конкурса „Мамо, татко, батко - не пушете!"

18:38, 19 май 17 25 488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Деца от четири детски градини в Сливен се включиха в конкурс  за тематично ученическо творчество, който се провежда във връзка с програмата „Моето здраве - моя отговорност" на Общински съвет по наркотични вещества /ОбСНВ/, Превантивно информационен център /ПИЦ/. Тази година в конкурса са включени и децата от предучилищна възраст с рисунки по темата „Мамо, татко, батко - не пушете!".
 

Първо място спечели Ния Иванова – ДГ „Елица", второ Дария Петрова – ДГ „Детски рай", трето място за Димитър Петков – ДГ „Вержин и Хаик Папазян". Поощрителни награди получиха Християна Павлова – ДГ „Божур", Теодора Стефанова – ДГ „Папазян" и Елена Стоянова от ДГ „Елица".
 

Пепа Чиликова – зам.-кмет „Хуманитарни дейности" и председател на  ОбСНВ връчи грамоти и подаръци на малчуганите. Чиликова насърчи децата да казват на родителите си това, което ги тревожи в тяхното поведение по отношение на темата. „Уверявам Ви, то ни жегва много сериозно. Когато сте загрижени за Вашите мама и татко, не се притеснявайте да им го кажете", посочи Чиликова.

Зам.-кметът връчи грамоти и на директорите на детските градини, участвали в конкурса. 
Тържеството се състоя днес в залата но Областния информационен център. На него присъстваха родители, учители и деца от детските градини.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама