Заслужени титли и медали за СК „Сини камъни”  от Държавното по скокове на батут и пътека в Сливен

17:51, 19 юни 17 25 1044 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Спортен клуб по скокове на батут и пътека  „Сини камъни” завоюва 9 медала, от които  3 златни, 4 сребърни и 2 бронзови, от Държавния шампионат по скокове на акробатична пътека и двоен мини батут в Сливен. Възпитаниците на треньора Бояна Димитрова заслужиха и Купата за 1-во място - отборно на скокове на пътека.

Състезанието се проведе в спортна зала " Младост". Умения в спор за титли и медали показаха представители от клубове от цялата страна. Надпреварата продължи в  Ямбол с олимпийската дисциплина батут. Там Кристина Стамова, заедно със съотборничката си от Русе Емилия Великова, взеха злато в синхрона.

„Двете се подготвят за Световното първенство през месец ноември, на което домакин ще бъде София. Престижният форум ще се проведе  в зала „Арена Армеец”. Като треньор съм изключително доволна от изиграването на всеки един състезател.Те постигнаха повече от това, което се очакваше. С медала на синхрон, отличията стават десет”, сподели за Topnovini.bg треньорът Бояна Димитрова.

Сливенският клуб заслужи и две допълнителни награди. За най-малки състезатели отличиха Магдалена Кисьова при момичетата и Пресиян Въндев при момчетата. 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама