Ремонтните дейности в Сливен продължават

17:45, 16 май 18 25 608 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължава работата по проектите от транспортната инфраструктура на Сливен - кръстовището ''Розова градина'' и ''пробива'' на ул. ''Г.С.Раковски'', съобщи кметът Стефан Радев. Той допълни, че тези два проекта трябва да са готови до края на годината, предаде ''Дарик''.

Работи се по проектите от инвестиционната програма на Община Сливен, която се финансира от ОП ''Региони в растеж''. Това са проектите за поречието на река Асеновска и облагородяването в кв. ''Република'', които трябва да са готови в края на лятото.

Продължават дейностите и по проекта за интегриран градски транспорт. Работи се по базата на превозвача и обръщалото на Дюлева река.

Престои започване на работа по проектите за спирките и велоалеите. По думите на кмета работата ще е в посока здравословен начин на живот, по-малко замърсяване на въздуха и по-човешки вид на градската среда.

Предстои да бъде избран изпълнител за ремонт на 4 детски градини по ОП ''Региони в растеж''. Отделно Община Сливен подготвя основен ремонт на Детска ясла № 3.

Продължава и санирането на многофамилни жилищни сгради. Предстои откриване на строителна площадка за санирането на единадесетия пореден жилищен блок.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама