Съдят мъж в Сливен, обвинен за убийство на 18-годишно момиче

13:15, 20 юни 18 25 500 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Окръжна прокуратура- Сливен съди Милан Й. за убийството на 18-годишно момиче по особено мъчителен начин.

Деянието е извършено в гр. Твърдица, област Сливен, на 13.01.2018 г., а смъртта на момичето насъпила на 19.01.2018 г.

Милан Й. и пострадалата се познавали отдавна,  но от 2014г. поддържали интимни отношения и дори имали намерение да заживеят на семейни начала. Често помежду им възниквали скандали, по повод на които се разделяли за неопределено време, после се събирали отново.

На 12.01.2018г. обвиняемият и пострадалата се срещнали в едно заведение. След като изпил няколко бири, обвиняемият започнал да пие водка. Станал заядлив и се скарал с приятелката си.

Около полунощ двамата напуснали заведението и тръгнали към дома на сестрата на Милан Й. По пътя между двамата отново избухнал скандал и двамата започнали да се обиждат. Обвиняемият започнал да удря силно пострадалата в областта на главата и в резултат на нанесените й удари тя паднала в безсъзнание на земята. Той се опитал да я вдигне, но не успял. Влязъл в дома на сестра си, помолил я за помощ, обяснявайки че приятелката му е паднала на улицата и си е ударила главата. Сестра му и съпругът й излезли на улицата и видели паднала на земята пострадалата, хванали я и я внесли в една от стаите на къщата им. Самият обвиняем заспал. По-късно била извикана Бърза помощ и полиция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама