В Сливен хората с увреждания ще бъдат подпомогнати с по-евтини дърва за огрев

15:10, 11 юли 18 25 588 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хората с увреждания в Сливен ще бъдат подпомогнати с по-евтини дърва за огрев. Кандидатстващите трябва да са с над 71% намалена работоспособност, да са подали заявление в определения срок, да не са подпомагани от дирекция „Социално подпомагане“ за отоплителния сезон и да живеят на територията на община Сливен.
 
Количествата са определени еднократно за домакинство и са 4 куб.м. Стойността на 1 куб. м дърва за огрев е 31,50 лева с включен ДДС. Заплащането на дървата ще се извърши в касата на Общинско предприятие „Земеделие, гори и водни ресурси“ след утвърждаване списъка на правоимащите. Дървата ще се получават от временни складове на територията на общинската горска територия, а транспортирането ще се заплаща от хората в утвърдения списък. 
 
Необходимите документи са заявление по образец, копие от решение на ТЕЛК и документ за самоличност за справка. Комплектът документи се подава в Центъра за административно обслужване на Община Сливен/Деловодство/. Срокът е от 16 до 31 юли 2018 г. включително.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама