Главният секретар на МВР награди двама полицаи в Сливен

14:15, 06 авг 18 25 758 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пред ръководния състав на ОД на МВР-Сливен старши комисар Димитър Величков връчи награди от името на главния секретар на МВР на двама свои служители. Наградите са за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения.

Благодарение на тяхната работа са придобити данни, които насочват към конкретните извършители на взривяването на банкомат в град Пловдив от 7 юли тази година. „ОБЯВЯАВАНЕ НА БЛАГОДАРНОСТ” с парична награда и грамоти получиха старши инспектор Веселин Василев,началник група „Оперативен анализ и полицейска статистика”, и младши експерт Ивелин Константинов, младши разузнавач в група „Престъпления против собствеността” към сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОД на МВР. 

За младши експерт Ивелин Константинов това е втора по ред награда, от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов за проявен професионализъм при разкриване на тежко криминално престъпление.

На професионалния празник на МВР тази година, Ивелин Константинов получи приза „Полицай на месец АПРИЛ 2018 година” за оказан съществен принос при задържането на мъж, причинил смъртта на велосипедист на пътя и избягал от мястото на произшествието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама