В Русе стартира бизнес семинар "Румъния-мисията възможна"

11:59, 01 окт 16 25 237 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази сутрин в зала "Европа" на Доходното здание стартира бизнес семинарът "Румъния-мисията възможна". Организатори са Българо-румънска търговско промишлена палата и Инаут Трейд ООД.

Срещата има за цел споделяне на опит, добри практики, обмен на идеи и създаване на контакти за развитие на бизнес в Румъния. Участниците имат възможност да се запознаят с управителите на български компании, които вече са се реализирали успешно на румънския пазар, да чуят идеи и примери от практиката, свързани с канали за навлизане на пазара, ще бъдат засегнати практически аспекти от маркетинга, транспорта и логистиката, данъчни режими, търговско договаряне и др. 

Присъстващите ще могат да споделят личен опит, да задават въпроси, да направят полезни контакти. За участие в събитието ще бъдат поканени и румънски фирми. 

Лекторите ще представят богата гама от теми, сред които добрите практики в маркетинга и промоционалните кампании, споделените услуги, онлайн търговията, транспорт и логистика, законовите рамки при работа с институциите, и други. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама