Работническа спартакиада се провежда в Русе

12:26, 01 окт 16 / Спорт 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За четвърта поредна година работещите русенци, които обичат спорта и се стремят към по-здравословен начин на живот, могат да се включат в индивидуални и отборни състезания в няколко популярни спортни дисциплини на работническата спартакиада, която стартира днес.

„Пожелавам успех на участниците в четвъртата работническа спартакиада в Русе и нека духът на честна игра съпътства всяко едно от състезанията днес. Спортът е здраве и се радвам, че днес вие ще докажете за пореден път това„, е заявил народният представител Пламен Нунев, който откри днес събитието, провеждащо се в спортен комплекс „Ялта“, Beach arena Ruse и Градския стадион. Информация за събитието съобщават от прес центъра на партия ГЕРБ в града.

„Аз съм участвал лично в много републикански спартакиади, а наскоро бях поканен от Министерството на икономиката. Надявам се, че догодина ще мога да се включа и аз“, добави той.

Специална купа и парична награда, осигурени от народния представител Пламен Нунев, ще получи най – добрият тим. На официалното откриване на спартакиадата, направено от основния организатор Росен Даскалов, присъстваха още Сашо Щерев – началник на отдел „Образование“ в Община Русе, Веско Богданов – директор на Общинско предприятие „Спортни имоти“. 

Близо 200 участници от русенски фирми се включиха в надпреварата по футбол, плажен тенис, пистово бягане на къси разстояния и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама