Децата на "Локо" Русе започват сезона с нови екипи

13:47, 01 окт 16 / Спорт 25 680 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Школата на ФК Локомотив (Русе) получи нова официална екипировка за започващия в неделя сезон в Зона „Варна“.

На специална церемония Нина Крушева от „Доминкес Про“ и Сердар Ибрям от „Макс Дизайн Плюс“ връчиха „червено-черните“ фланелки на малчуганите. Екипите са с марката „Спортика“ и носят емблемата на клуба. На събитието на клубната база в комплекс „Ялта“ присъстваха председателят на Управителния съвет на ФК Локомотив (Русе) Петър Петров, старши треньорът на представителния отбор Борислав Богомилов, както и много родители на децата.

Отборите на наборите 2005 и 2007 ще участват в тазгодишните първенства на Зона „Варна“. Шампионатът по Футбол 9 /деца, родени 2005 г./ започва в неделя, 2 октомври. Локомотив (Русе) е домакин в два мача. Срещите ще се проведат на стадион „Дунав“. От 9:30 ч. сутринта е мачът срещу Лудогорец 1945 (Разград), а от 13:00 ч. започва двубоят срещу Светкавица (Търговище). Треньор на тази формация на Локо (Русе) е Огнян Брайнов.

Днес пък са мачовете на децата и юношите младша възраст на Локо (Русе). Те приемат връстниците си от Бенковски (Бяла) в срещи от третия кръг в Зона „Русе“. Двубоите ще се играят на Градския стадион и са с начални часове, съответно 15:00 и 16:30 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама