В Мартен отбелязаха Международния ден на пенсионера

18:01, 01 окт 16 25 279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 01.10.2016 г., в пенсионерски клуб „Здравец” в Мартен, се отбеляза Международния ден на възрастните хора, съобщава Областна администрация - Русе, от където почетоха празника. Домакин на събитието е пенсионерски клуб „Здравец”.

Празникът са уважили доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, Димо Тонев, кмет на град Мартен, Петинка Митева,  председател на Българска асоциация на пенсионерите Русе, жители и гости на града. 

В своето приветствие, доц. Бурджиев е изразил искрената си благодарност за отправената покана и пожела на всички здраве, реализиране на нови инициативи и пълноценен живот.

Областният управител е връчил букет цветя и поздравителен адрес на г-жа Николова, в който се казва: „Изразявам искреното си уважение и възхищение към всички Вас, за мъдростта, благородството, труда, опита и вярата, с която посрещате всеки нов ден. Благодаря Ви за любовта и търпението, с които се грижите за децата и внуците си, възпитавайки ги в истинските семейни ценности! В духа на празника отправям пожелания за крепко здраве,бодър дух, дълголетие, уют и повече споделени мигове с любимите хора, които да изпълват дните Ви с радост!”.

Празникът продължава с богата фолклорна програма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама