Борисов ще обяви кандидата на ГЕРБ за президент

07:30, 02 окт 16 / Политика 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ГЕРБ ще представи на кандидатите си за президент и вицепрезидент.Събитието ще се проведе в зала 6 на Националния дворец на културата (НДК) от 11.00 часа. 

На официалното представяне ще присъстват председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов, членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, народните представители от партията и общинските и областните координатори на ГЕРБ от цялата страна. 

Най-вероятно председателят на парламента Цецка Цачева ще бъде номинацията на партията за президент. Цветан Цветанов заяви в събота, че в кандидат-президентска двойка на ГЕРБ са хора, които от десет години участват в реалната политика

“Обществото не се нуждае от политическото популистко говорене, което наблюдаваме в момента в някои от кандидат-президентските двойки, които вече бяха обявени. Кажете ми, с какво те допринасят за по-доброто, което се случва в държавата?”, коментира той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама