КАПАНА ФЕСТ – на есен с песен, спорт, кино, изложби, базар, театър, дискусии

12:27, 02 окт 16 25 225 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
4-тото издание на превърналия се в една от емблемите на Пловдив - КАПАНА ФЕСТ, традиционно разположен в сърцето на творческия квартал на Града под тепетата ще се проведе на 14, 15 и 16 октомври.

Тази есен картата на дейностите  в "Капана" се разширява, музикалните сцени се увеличават, а публиката, до която достигат активностите става още по-многочислена, благодарение на  техническо нововъведение - видео стрийминг , който ще  предава всичко най-интересно в реално време на официалния сайт на фестивала: www.kapanafest.bg, на сайта  на Община Пловдив: plovdiv.bg,  както и на visitplovdiv.com, artlive.bg , и sessions.onstage.io.

За пореден път КАПАНА ФЕСТ  ще предложи богата и разнообразна многопрофилна програма, включваща много музика, кино зони, спортни активности, дискусии и разбира се, ключовият за събитието Капански базар с автентични произведения от различни автори и ателиета. Освен тях, популярният пловдивски фестивал ще предложи и редица нововъведения, които го превръщат в топ водещо събитие в Културната столица на Европа за 2019 година.

Водещите акценти на КАПАНА ФЕСТ през октомври са КАПАНА ЗВУЧИ, КАПАНА СПОРТУВА, КАПАНА ТВОРИ, КАПАНА ЗАБАВЛЯВА , AFTER FEST КАПАНА и КАПАНА БАЗАР

Тази година емблематичният и толкова разнообразен базар на КАПАНА ФЕСТ ще има нова форма. През настоящото издание той ще се обособи на едно място - на ул. “Златарска”, паркингът на Халите. Именно това е най-оптималното място, което свързва главната улица на града с уличките на „Капана“ и ще потопи посетителите в атрактивната фестивална атмосфера още от самия вход на зоната.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама