Цецка Цачева: Аз не тръгвам на битка, тръгвам на състезание

12:55, 02 окт 16 / Политика 25 263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Аз не тръгвам на битка,аз тръгвам на състезание, в което ще победи избраният от българския народ, избраната кандидатпрезидентска двойка от българските граждани и защото всички ние заедно работихме в последните години в интерес на българските граждани ще продължим да работим в интерес на българските граждани, аз вярвам, че победата ще бъде наша. Това заяви председателят на парламента Цецка Цачева пред актива на ГЕРБ минути, след като беше посочена за кандидат-президент на партията. 

Тя заяви,че ще се отнася с уважение към всички участници в това състезание. „Надявам се на състезание на идеи за България. Аз ще дам всичко от себе си, от другите ще взема най-доброто“, заяви Цачева и посочи, че тръгва с научените уроци и опита от българския парламент, на който има честта за втори път да бъде председател. „Знам какво е баланс, знам какво е отговорност. Мога да постигам съгласие, мога да туширам конфликти,мога да взимам решения“, заяви тя и посочи, че няма да отваря пропаст, а ще гради мостове. 

„Благодаря за доверието. Наистина много благодаря. Аз бързам да кажа, че нямам илюзии и в живота, и в политиката - доверие се дава от приятели, от съмишленици, но доверието се отстоява и защитава. Днес аз и г-н Манушев получаваме доверието на най-голямата, най-силната политическа партия, партията, която пое отговорността за съдбата на България в днешния сложен свят. Тук искам да бъде, г-н Борисов, пределно ясно, аз днес съм заредена с политическата ни енергия за стабилност и сигурност, уверена, убедена, че до момента нашата партия работеше за всички български граждани,за цялото гражданско общество и това ми дава цялото основание днес да поискам доверието и на онези, които са ме подкрепяли до момента извън нашата партия – на всички граждани“, заяви още Цачева.

„Ще бъда гарант на Българската конституция, ще отстояваме националният интерес на България, но приятели освен политик, аз съм още юрист, адвокат и майка. Знам какво е да разчитат на теб, знам какво е да защитаваш, какво е да подкрепяш“, добави Цачева. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама